Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


23.04.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

Фоторепортаж урочистих заходів з нагоди другої річниці звільнення Слов`янська та Краматорська від російських найманців. (Прес-центр штабу АТО)

20:33 05-07-2016

Фоторепортаж урочистих заходів з нагоди другої річниці звільнення Слов`янська та Краматорська від російських найманців. (Прес-центр штабу АТО)


05.07.2016

У Слов'янську урочистості тривали на головному майдані за участю Президента України, керівництва Збройних Сил України, Антитерористичної операції, воїнів високомобільних десантних військ, нацгвардії та жителів міста. 
Петро Порошенко привітав слов'янців з другою річницею визволення з під влади незаконних збройних формувань, поспілкувався з громадянами, відзначив кращих воїнів державними нагородами. 
Десантники влаштували жителям показ бойової техніки. Над містом пролетіли вертольоти Мі-24, Мі-8 та четвірка літаків Су-25. святкування продовжили оркестри та творчі колективи.

П'ятий блокпост... Цей важливий форпост, який обороняли десантники 25-ї бригади разом із спецпризначенцями та нацгвардійцями від прориву банди Гіркина зі Слов'янська у Краматорськ став символом сили і духу української армії. Тут проросійські бойовики понесли важкі втрати у живій силі та техніці. Два роки минуло від того бою. Вдячні мешканці, волонтери, патріоти побудували на місці колишнього блокпосту пам'ятний меморіал. Подякувати українським воїнам, згадати тих, хто не шкодував власного життя у визволенні Слов'янська та Краматорська прийшло чимало охочих. На меморіалі відбувся патріотичний мітинг.

Краматорськ... Патріоти міста влаштували показову ходу на чолі з показовим оркестром Збройних Сил України. Вони пройшли центральними вулицями до головної площі, де всі разом виконали державний гімн України, військові оркестранти дали імпровізований виступ.

Завершить святкові урочистості переможниця Євробачення 2016 співачка Джамала феєричним концертом.