Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


19.04.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

Маріупольські школярі взяли участь у акції, присвяченій 25-й річниці Незалежності України, – ЦВС ОТУ «Маріуполь» (Офіційний сайт Цивільно-військове співробітництва Збройних сил України)

19:30 23-08-2016


23.08.2016

22 серпня, маріупольські школярі, які займаються при Центрі позакласної роботи, прийняли участь у патріотичному заході «Діти – майбутнє Незалежної України», приуроченого 25-ї річниці Незалежності України. Його організували та провели офіцери групи цивільно-військового співробітництва ОТУ «Маріуполь».

Більше сорока дітей, які мешкають у центральних районах міста взяли участь у заході, який проводився у Центральному парку культури та відпочинку «Міський сад Маріуполя». Впродовж акції, діти виконували творчі завдання: малювали на тему Незалежності України, ліпили з пластиліну, робили ляльки-мотанки, плели браслети з резинок. Після виконання творчих робіт, усі прийняли участь у створені плакату «25 років Незалежності України» та маскувальної сітки.

Як зазначили організатори, усі дитячі творчі роботи, а також маскувальна сітка, сплетена школярами, буде передана у військові підрозділи, які захищають Маріуполь.

Наостанок, кожен учасник акції отримав на згадку про цей захід патріотичний браслет.

10 (1)

8 (2)

7 (4)

6 (3)

5 (3)

4 (4)

2 (8)

3 (5)

1 (5)

9 (2)