Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


18.04.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

У серпні російські війська зайдуть у Білорусь - Арестович ВІдео. ("gazeta.ua")

20:42 25-01-2017


25.01.2017

 

 

 

 

У серпні російські війська зайдуть у Білорусь  - Арестович
фото: Сергій Старостенко

 

 

 

 

Влітку Росія може окупувати Білорусь. Про це Gazeta.ua розповів військовий оглядач і психолог Олексій Арестович.

"У серпні буде навчання "Захід-2017", під час якого росіяни зайдуть у Білорусь під гаслами порятунку країни від НАТО і українського сценарію . І не вийдуть уже. Це навіть обговорюють білоруські експерти. Про це знають балти", - говорить військовий оглядач.

Це радикально змінить військово-політичну обстановку в Східній Європі, каже він.

"Якщо Росія окупує Білорусь, то розіб'є потенційний союз між Балтикою і Україною, тобто проект міжмор'я (концепція партнерського блоку держав від Балтійського до Чорного й Адріатичного морів. - ред.). Європа стане на 800 кілометрів ближче до агресора. Зникне нейтральна Білорусь. Польща й Балтика cтануть потенційним театром воєнних дій між Росією і НАТО. Росіяни скажуть Європі, зокрема полякам, добре подумати, чи їм не краще відмовитися від підтримки України в обмін на те, що не воюватимуть. До зняття санкцій і перелаштування всіх розкладів у Європі — один крок", - пояснює Арестович.

 

 

 

                                

 

"Європейці злякаються і почнуть ветувати певні рішення НАТО і Євросоюзу. Нитимуть про відновлення відносин із Росією, врахування її стратегічного інтересу. Розпочнеться фінляндизація Східної і Старої Європи. А ми опинимося в ситуації, коли весь світ скаже, що не буде розмінювати нас на себе. Чехія, Австрія, Німеччина таки дорожчі, ніж Україна. Будуть домовлятися за нашою спиною. А Україна хай терпить і проводить вибори на Донбасі", - додав він.