Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


29.03.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

Воїни, яких у нас забрала війна у лютому. Поіменно ("Главком")

16:03 01-03-2017


01.03.2017

У лютому 2017 року загинули 34 воїни АТО

У січні бойові та небойові втрати українських Збройних сил у зоні проведення антитерористичної операції становили 39 людей. Нижче – список загиблих.

 

Нагадаємо, за минулу добу бойовики обстріляли позиції сил АТО 117 разів. Двоє наших військових загинули, двоє були поранені і один травмований. 

Як відомо, у лютому відбулося суттєве загострення під Авдіївкою. Населений пункт впродовж кількох днів активно обстрілювали бойовики. Вперше за декілька місяців ворог застосував Гради для обстрілів житлових кварталів.

В Авдіївці оголосили надзвичайний стан. До міста відправили додаткові екіпажі поліції. Військові, рятувальники, міжнародні організації допомагають місцевим жителям. Зокрема, в Авдіївці розгорнули пункти обігріву, польові кухні. У місто привозять електрогенератори, гуманітарну допомогу.

Ескалація в районі Авдіївки викликала реакцію з боку міжнародної спільноти. Загострення ситуації занепокоїло у ЄС, США, Велику Британію, Канаду, РЄ, ПАРЄ. Відбулося екстрене засідання постради ОБСЄ щодо ситуації в Авдіївці, де держави-учасниці закликали Росію взяти відповідальність за ситуацію в місті.ООН закликала негайно припинити всі ворожі дії на Донбасі.

Наразіситуація там спокійніша, проте обстріли не вщухають досі.

Читайте також матеріал «Главкома» «Герої, яких у нас забрала війна у січні 2017-го. Поіменно»

Читайте також матеріал «Главкома» «Герої, яких у нас забрала війна у 2016-му. Згадаймо всіх поіменно»