Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


29.03.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

ГПУ передала до суду справу проти організаторів розстрілів на Майдані ("dw.com")

13:02 03-10-2017

Розгляд справи проти осіб, які обвинувачуються в організації розстрілів активістів Євромайдану, має розпочатись 5 жовтня, повідомив генпрокурор України Юрій Луценко.


03.10.2017

 

Справу про організацію розстрілів на Майдані передали до суду

Справу про організацію розстрілів на Майдані передали до суду

Генеральна прокуратура України передала до суду справу проти осіб, які обвинувачуються в організації розстрілів активістів Євромайдану у лютому 2014 року. Про це у вівторок, 3 жовтня, заявив генеральний прокурор України Юрій Луценко, повідомляють "Українські новини".

"Ми передали в суд і 5 жовтня починається розгляд у суді справи про організаторів розстрілів на Майдані", - заявив він. При цьому Луценко не уточнив, кого конкретно правоохоронці обвинувачують в організації масових убивств.

Водночас він наголосив, що Генпрокуратура України завершила розслідування проти всіх ключових членів організованого злочинного угруповання під керівництвом колишнього президента України Віктора Януковича.

Раніше Луценко заявляв, що Генеральна прокуратура до жовтня передасть до суду кримінальне провадження, в якому Віктор Янукович, а також колишній міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко й екс-голова Служби безпеки України Олександр Якименко обвинувачуються в організації розстрілів на Майдані Незалежності в лютому 2014 року.