Він зауважив, що поліція була вимушена припинити це перешкоджання і відтіснила їх. Шевченко наголосив, що поліція не залучена до проведення слідчих дій у квартирі Саакашвілі, а забезпечує публічний порядок і безпеку.

“Правопорушення однієї особи було припинено, зараз правоохоронці встановлюють її особу, і якщо до цієї особи не буде жодних інших претензій законного характеру — будуть прийняті відповідні правові рішення”, - додав він.

ЗМІ також повідомили про одного постраждалого. Згодом у поліції проінформували про кількох постраждалих.

Крім того, на зібранні під будинком екс-президента Грузії чоловік, який назвався Іваном Українцем, погрожував вчинити акт самоспалення. Він заліз на газову трубу на будинку по вулиці Костельній, 5. Спершу чоловік почав кидав звідти петарди, а потім сказав, що в нього є бензин і він усіх спалить. Двом активістам вдалося його угамувати.

Під час сутичок і правоохоронці, і мітингувальники застосовують сльозогінний газ. Наразі сутички час від часу продовжуються.

Обмеження руху у Києві.  Центр столиці перекрито від Європейської площі до Майдану Незалежності. Прихильники Саакашвілі, які блокують вивезення лідера "РНС", намагалися не пустити новоприбулих нацгвардіців.