Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


19.04.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

У США наступили на горло кремлівському телеканалу ("gazeta.ua")

09:23 16-10-2018


Редакционная строка

16.10.2018

 

 

 

 

У США наступили на горло кремлівському телеканалу

 елеканал Russia Today обмежили в США. Фото: qha.com.ua

 

 

 

У США російський пропагандистський телеканал Russia Today не матиме мовлення у всіх великих містах, включаючи Нью-Йорк, Чикаго і Лос-Анджелес.

Його виключили з мереж мовлення Spectrum і Comcast Chicago. Уточнюється, що зона покриття цих мереж – майже всі великі міста, в числі яких Нью-Йорк, Нью-Джерсі, Сан-Дієго, Лос-Анджелес і Чикаго, повідомляється на сайті телеканалу.

При цьому провайдери не пояснили причин такого рішення. Правда, Spectrum з 1 вересня відмовився продовжувати договір мовлення, пославшись на те, що "з розвитком Інтернету недоцільно надавати послуги телемовлення".

А ось адміністрація Comcast Chicago виявилася більш стриманою. Керівництво послалося на закон про повноваження в галузі національної оборони. У ньому прописано, що компанія може в односторонньому порядку розірвати угоду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Нацраді розповіли, скільки російських каналів заблокували в Україні

За три роки в Україні закрили 81 російський телеканал. Причина закриття - порушення різних норм українського законодавства. Зокрема, порушення закону "Про телебачення і радіомовлення" і закону "Про рекламу".