Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


29.03.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

В Андріївській церкві відбуватимуться служби Вселенського патріархату, цю пропозицію погоджено з церковними ієрархами - Порошенко ("Інтерфакс-Україна")

16:04 16-10-2018


Редакционная строка

16.10.2018

?? ???????????????????????? ???µ???????? ???????±?????°???????????????? ???»???¶?±?? ?????µ?»?µ?????????????? ???°???????°?????°????, ???? ???????????·???????? ???????????¶?µ???? ?· ???µ???????????????? ???????°?????°???? - ???????????µ??????

Президент України Петро Порошенко розраховує на підтримку Верховної Ради в питанні передання Андріївської церкви в постійне користування Вселенського патріархату.

"Я маю намір ініціювати це питання в парламенті і твердо розраховую на загальну підтримку, яка сприятиме прискоренню отримання томосу", - сказав П.Порошенко журналістам під час відвідування Міжнародного центру миротворчості та безпеки (Яворівський полігон) у вівторок у Львівській області.

Він зазначив, що це буде місце, де відбуватимуться служби божі Вселенського патріархату.

За словами президента, цю пропозицію узгоджено з церковними ієрархами.

Раніше цього дня представник глави держави у Верховній Раді, народний депутат із фракції "Блок Петра Порошенка" Ірина Луценко повідомила, що П.Порошенко найближчими днями внесе до Верховної Ради України пропозицію передати Андріївську церкву в постійне користування Вселенського патріарха.