Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


19.04.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

США готують другий пакет антиросійських санкцій ("gazeta.ua")

09:35 08-11-2018


Редакционная строка

08.11.2018

 

 

США готують другий пакет антиросійських санкцій
Росія не виконала вимоги Вашингтона в зв'язку з законом про хімічну зброю. Тому ведуться консультації з законодавцями про введення в дію другого пакету антиросійських санкцій. Фото - РБК

 

До 6 листопада Росія не виконала вимоги Вашингтона в зв'язку з законом про хімічну зброю. Про це Держдепартамент США доповів конгресу.

Тому ведуться консультації з законодавцями про введення в дію другого пакету антиросійських санкцій. Про це повідомив представник держдепу Роберт Палладіно, передає Голос Америки.

"Ми зробили те, чого від нас вимагає закон - поінформували Конгрес. У міру того, як буде просуватися процес, ми будемо виконувати вимоги закону", - сказав Палладіно.

Він відмовився відповісти на питання про те, коли саме будуть введені додаткові санкції. Заявив, що це "тривалий процес" і додав, що США хочуть ввести санкції "в повній відповідності з законом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт назвав єдині дієві санкції проти Росії

"Ми повинні ретельно розглянути те, як ці санкції можуть вплинути на інтереси національної безпеки США. Поки що я можу сказати тільки це. Однак, ми ставимося до цього питання дуже серйозно", - додав Палладіно.

США 22 серпня ввели обмеження на торгівлю з Росією. Приводом до запровадження нових санкцій стало отруєння у Великий Британії колишнього російського розвідника Сергія Скрипалята його доньки Юлії. Крім того, якщо Росія не позбавиться усієї хімічної та біологічної зброї під контролем міжнародної спільноти, США можуть розірвати дипломатичні відносини.