Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


29.03.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

Порошенко розповів про зустріч із Трампом у Парижі ("Новое время")

09:46 12-11-2018


Редакционная строка

11.12.2018

???µ?????? ???????????µ?????? ???° ???????°?»???? ?????°???? (?°???????????µ ????????)

Петро Порошенко та Дональд Трамп (архівне фото)

Президент України Петро Порошенко повідомив, що в рамках Паризького форуму заради миру відбулося близько 40 зустрічей з лідерами країн світу, зокрема - з президентом США Дональдом Трампом.

Про це повідомляє прес-служба Адміністрації президента.

"Відбулася зустріч вчора і обговорення на полях Форуму, в тому числі і з президентом Сполучених Штатів Америки. За підсумками цього обговорення сьогодні відбулася зустріч міністра закордонних справ України Павла Клімкіна та його американського колеги - Державного секретаря США Майка Помпео", - сказав Порошенко.

Результатом цих зустрічей стала домовленість про проведення у Вашингтоні 16 листопада Комісії стратегічного партнерства Україна-США на рівні міністрів закордонних справ двох країн.

Порошенко нагадав, що Комісія була започаткована майже десять років тому, а наразі було вирішено відновити її роботу "як символ того, що партнерство між Україною та Сполученими Штатами Америки має стратегічний характер". 

Також у Парижі відбулася зустріч дипломатичного радника президента України Костянтина Єлісєєва з радником президента США з питань національної безпеки Джоном Болтоном.