Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


25.04.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

Росія офіційно підтвердила участь своїх військовослужбовців в атаці на кораблі ВМС України ("Новое время")

13:39 30-11-2018


Редакционная строка

30.11.2018

?????????±?????????? ? ?¤: ? ?????????????????? ???????????????????? ?·?°?»?????°?»?? ???»?? ?????????????µ?????? ?????????????°?????? ???????°?±?»???? ?????? ???????°?????? (???»?????????°?????????µ ????????)

Міноборонт РФ: Російських військових залучали для припинення провокації кораблів ВМС України (ілюстратвине фото)

Міноборони РФ офіційно підтвердило участь своїх військовослужбовців в атаці на кораблі ВМС України в Керченській протоці.

Як заявив начальник Національного центру управління обороною РФ Михайло Мізинцєв, "російських військових залучали для припинення провокації кораблів ВМС України в районі Керченської протоки 25 листопада".

"Завдяки ефективній взаємодії прикордонної служби ФСБ Росії, Росморречфлота і сил Південного військового округу 25 листопада припинені провокаційні дії кораблів ВМС України, які незаконно вторглися в територіальне море РФ. Порушники затримані", - цитує Мізінцєва Інтерфакс.

28 листопада президент Порошенко підписав закон про затвердження указу Про введення воєнного стану в Україні.

Рішення про введення воєнного стану прийнято в зв'язку з актом агресії Росії проти України в Керченській протоці. В результаті незаконних дій російських військовослужбовців, 25 листопада було захоплено три кораблі ВМС України і взято в полон 24 українських військовослужбовців. Росіяни стверджують, що кораблі ВМС України "вдерлися у територіальні води РФ".  Українців взяли під варту до 25 січня 2019 року.