Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


26.04.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

Прохід суден з агропродукцією через порти в Азовському морі розблоковано ("agro-business.com.ua")

08:56 05-12-2018


Редакционная строка

05.12.2018

???????????? ???????µ?? ?· ?°?????????????????????????? ???µ???µ?· ?????????? ?? ???·???????????????? ???????? ?????·?±?»?????????°????

 

Перевалка зерна на судна через порти Маріуполя і Бердянська відновлена і здійснюється в штатному режимі.

Про це повідомляється на сайті Міністерства аграрної політики та продовольства України.

«Наші судна почали проходити в обидві сторони через порти Маріуполя і Бердянська. Порти працюють в штатному режимі, експортні відвантаження відбуваються за планом», - розповів Максим Мартинюк, перший заступник міністра аграрної політики і продовольства в ході чергового засідання Штабу з оперативного вирішення питань логістики в сільському господарстві.

Читайте також: НІБУЛОН планує побудувати порт в Херсонській області

Як заявив В'ячеслав Вороний, начальник Служби з організації роботи портів ДП «Адміністрація морських портів України», внутрішні робочі групи, які були створені для взаємодії морських портів і станцій «Укрзалізниці», працюють у щоденному графіку і оперативно вирішують всі необхідні питання. На сьогоднішній день жодному з терміналів не оголошено обмежень на прийом вантажів.

«Станом на 4 грудня перевалка вантажів морськими портами вже склала 37,2 млн тонн, що практично дорівнює минулорічному показнику за аналогічний період», - зауважили в Мінагрополітики.

За матеріалами minagro.gov.ua