Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


29.03.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

В ОБСЄ презентовано докази мілітаризації окупованого Криму та прямої збройної агресії РФ проти України ("Аргумент")

11:22 07-12-2018


Редакционная строка

07.12.2018

 

 У рамках 25-ї зустрічі міністрів закордонних справ країн ОБСЄ відбувся тематичний захід міністерського рівня «Проблема мілітаризації Автономної Республіки Крим і м.Севастополь (Україна) та частин Чорного і Азовського морів».

Про це повідомляє прес-служба МЗС.

Захід відбувся за сприяння делегацій та за участі керівництва МЗС США, Канади, Польщі, Литви, Данії, Швеції, Великої Британії, Латвії, Румунії, Грузії та Естонії.

Широкій аудиторії учасників та ЗМІ було презентовано докази мілітаризації Росією окупованого Криму та прямої збройної агресії РФ проти України в районі Керченської затоки, що становлять серйозну загрозу для всього чорноморського регіону.

У своїх виступах партнери висловили повну підтримку України, закликали до негайного звільнення українських військовополонених, а також обговорили можливі кроки в напрямку стримування агресора.

Здійснена презентація мала важливе значення у контексті розгляду у грудні цього року ГА ООН проекту української резолюції «Проблема мілітаризації Автономної Республіки Крим та м.Севастополь (Україна) та частин Чорного і Азовського морів».