Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


29.03.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

Завдяки воєнному стану ЗСУ отримають понад 200 одиниць техніки, – Полторак ("today.ua")

08:49 13-12-2018


Редакционная строка

13.12.2018

???°?????????? ???????????????? ?????°???? ?????? ???????????°?????? ???????°?? 200 ?????????????? ???µ??????????, - ?????»???????°?? - today.ua

Фото: file.liga.net

 

Завдяки запровадженню воєнного стану Збройні сили України отримають понад 200 одиниць техніки до кінця його дії. Про це заявив міністр оборони України Степан Полторак в ефірі одного з українських телеканалів.

"Завдяки заходам, передбаченим воєнним станом, за два тижні до військ прийшло понад 100 одиниць техніки. До кінця воєнного стану ми плануємо отримати більш як 200 одиниць техніки", – наголосив Полторак.

Він також розповів, у яких випадках в країні запроваджується воєнний стан.

"Воєнний стан запроваджується в країні з двох основних причин. Перша – агресія проти України, друга – коли є загроза відкритої агресії. У нас відбулося два в одному: агресія Російської Федерації проти військових морських сил України в Керченській протоці, а також величезне групування російських військ на кордоні з Україною", – наголосив голова Міноборони.

                                    

Нагадаємо, раніше прем’єр-міністр Володимир Гройсман розповів, що дія воєнного стану може бути припинена достроково у разі нормалізації ситуації в Україні.

Як відомо, воєнний стан було введено в десяти областях України строком на 30 діб.