Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


23.04.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

Безсмертний заявив про створення партії (Безсмертний заявив про створення партії ("glavcom.ua")

12:41 24-12-2018


Редакционная строка

24.12.2018

???µ?·?????µ?????????? ???µ???µ???????°??????, ???? ???????????????? ???????????????? ???µ???¶?°???? ???°?? ?±?????? ?»?????????° ???° ???? ???????µ???µ????, ?° ???????°?·?????????? ???????µ???µ?????? ?????????°?????? – ???????°?· ?????»???????????? ???°???????? - ???µ?·?????µ?????????? ?·?°???????? ?????? ???????????µ?????? ???°????????

Безсмертний переконаний, що основною цінністю держави має бути людина та її інтереси, а виразником інтересів громадян – якраз політичні партії


За словами Безсмертного, партія повинна будуватися за горизонтальним принципом, а її члени бути не «гвинтиками» системи, а постійними учасником внутрішньопартійних дискусій

Український політик, віце-прем‘єр-міністр (2005 р.) Роман Безсмертний заявив про початок роботи над створенням партії «новітнього зразка» і закликав однодумців приєднуватися до цієї політичної сили. Про це політик написав у Маніфесті «Про майбутнє».

«Я готовий брати на себе відповідальність, щоб стати ініціатором формування партії новітнього зразка. Установчий з’їзд політичної сили однодумців пропоную провести наприкінці січня 2019 року», - йдеться у Маніфесті.

За словами Безсмертного, партія повинна будуватися за горизонтальним принципом, а її члени бути не «гвинтиками» системи, а постійними учасником внутрішньопартійних дискусій. «В еру горизонтальних зв’язків та мережевої демократії будувати партію за номенклатурно-адміністративною моделлю означає вчергове відтворювати КПРС. У майбутнє неможливо потрапити, рухаючись назад. Партія має ростити, готувати кадри та нести відповідальність за їхню роботу в державних органах та органах місцевого самоврядування», - пише політик.