Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


29.03.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

Показали розширений список санкцій РФ проти України ("gazeta.ua")

21:28 25-12-2018


Редакционная строка

25.12.2018

 

 

 

 

 

 

Показали розширений список санкцій РФ проти України

прилюднили розширений санкційний список Росії проти України. Фото: BBC

 

 

 

Став відомий список українських компаній та осіб, яких Росія внесли в розширений санкційний список.

Тепер перелік охоплює 567 фізичних осіб та 75 компаній, тобто санкції наклали на 245 нових осіб та 7 компаній. З повним списком можна ознайомитися на сайтіуряду Росії.

Зокрема під санкції потрапили концерн "Укроборонпром" та підприємство "Укрспецекспорт", публічне акціонерне товариство "Центренерго".

До санкційного списку також внесли міського голову Одеси Геннадія Труханова, депутата від політичної партії "Опозиційний блок" Олександра Вілкула, першого заступника Міністерства внутрішніх справ України Сергія Ярового.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін відзначився дивною поведінкою на зустрічі з Лукашенком

На початку листопада прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв підписав постанову, якою вводяться санкції щодо 322 фізичних та 68 юридичних осіб України.

Санкції передбачали блокування безготівкових грошових коштів, бездокументарних цінних паперів і майна на території Росії і заборона на виведення капіталу за межі Росії.

Російська сторона заявляла, що обмеження можуть бути скасовані у разі скасування Україною санкцій проти російських громадян і юридичних осіб, які були введені РНБО 2 вересня 2015 року.