Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


27.04.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

Новий військовий "призов" в ОРДЛО: кого хочуть забрати на фронт ("gazeta.ua")

09:32 18-01-2019


Редакционная строка

18.01.2019

 

 

 

 

Новий військовий
Новий військовий "призов" в ОРДЛО: кого хочуть забрати на фронт Фото: leg10ner - LiveJournal

 

 

 

Бойовики планують серйозно взятися за "козаків", щоб ті не змогли втекти в Росію від "призову"

Головне управління розвідки Міноборони України повідомляє, що командування окупаційних військ намагається вирішити проблему некомплект своїх підрозділів і почало новий військовий "призов" для місцевих жителів. Про це розповідає Сегодня.

Так званими "Республіканськими військкоматами" розпочато чергову кампанію по "призову" населення на військову службу. Бойовики хочуть закликати осіб, які мають досвід бойових дій, але які довгий час уникали служби в складі передових підрозділів російських окупаційних військ під приводом приналежності до т.зв. "Козачих формувань".

"У зв'язку з цим очікується проведення російською окупаційною владою" генеральної реєстрації козачків "із зобов'язанням їх підписати т.зв." реєстрові документи ". Це істотно обмежить для цих осіб можливість виїзду за межі тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей з метою ухилення від призову і проходження військової служби на передовій в складі військ окупантів ", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учора на Донбасі знищили трьох окупантів – штаб

Окупанти змушують молодь йти в "військкомати" і замінити звільнених бойовиків. Бойовики хочуть поповнити ряди "молоддю" до 4 лютого.

Непідконтрольні території Донбасу продовжують перетворюватися на міста-примари.

У зайнятому бойовиками Донецьку автовокзал "Західний", який відкрили 2011-го, сьогодні майже до кінця розвалився, пишуть Донецкие Новости.

Місцеві жителі розповідають, що споруда частково згоріла, а те, що залишилось, розкрали мародери.