Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


28.03.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

Роман Безсмертний іде в президенти як самовисуванець ("gazeta.ua")

18:59 26-01-2019


Редакционная строка

26.01.2019

 

Партія Безсмертного буде сповідувати
Партія Безсмертного буде сповідувати "неоконсерватизм"

Український політик, колишній віце-прем'єр Роман Безсмертний візьме участь у виборах президента, які відбудуться 31 березня.

Його кандидатуру одноголосно підтримали на установчих зборах партії "РУХ+380", яку він очолив. Але балотуватиметься як самовисуванець.

"Щиро дякую вам за підтримку. Вірю, що ми будемо разом. Що ми виконаємо ідеї, які я несу, із якими я зустрічався з громадянами… Президентські вибори – це перший екзамен долі нашої партії. Моє бажання та ініціативи будуть полягати в тому, щоб ми вибудовували партію, проходячи це випробування, щоб ми разом знаходили відповіді на складні питання… Моїм глибоким переконанням є те, що ідеї неоконсерватизму, республіканізму є ключовим інструментом побудови Великої України, де кожна людина зможе себе знайти", - сказав Безсмертний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роман Безсмертний очолив партію "РУХ+380"

Роман Безсмертний був народним депутатом чотирьох скликань, у 1994-2007 роках, представником президента Леоніда Кучми в парламенті, віце-прем'єр-міністром з питань адміністративно-територіальної реформи, заступником голови Секретаріату президента Віктора Ющенка, послом України в Білорусі та представником України в політичній підгрупі на переговорах у "Мінському форматі". У квітні 2016 року він вирішив припинити роботу в ТКГ.

 

Автор: Олександр Косарєв