Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


28.03.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

Митpoполит УПЦ МП вкpaв гроші парафіян і змoтався до Рoсії: про це повинні знати всі ("uareads.club")

19:23 02-02-2019


Редакционная строка

02.02.2019

??????po?????»???? ?????¦ ???? ????pa?? ?????????? ???°???°???????? ?? ?·??o???°?????? ???? ? o??????: ?????? ???µ ?????????????? ?·???°???? ??????

Митрополит УПЦ МП вкрав гроші парафіян і змотався до Росії: про це повинні знати всі”.

Пише http://likeme.pp.ua

Кричущий випадок поставив на вуха всю православну церкву України. Іподиякона митрополита Павла з Києво-Печерської лаври затримали прямо на кордоні, під час незаконного вивозу в РФ 65 000 доларів, пожертвувань, зібраних з парафіян.

Журналістам вдалося з’ясувати всі нюанси скандальної історії.

З цієї суми, рішенням суду, сума в еквіваленті 10 тисяч євро була повернута церковним баригам, інші гроші, які вивозили без декларації, перераховані в бюджет України.

Тепер навіть страшно уявити, в якій кількості РПЦ “викачує гроші з України, де розташовані більшість її осередків.

Ці “гарненькі” і цинічні злочинці в рясах жорстоко обманюють довірливих людей, а після – шикують за їхні гроші. Всього лише якийсь диякон везе з собою таку велику суму, причому конвертовану в долари, на свої витрати, а скільки бере його бос Павло, який їздить на “мерседесах”?

В Москву, до речі, цей диякон їздить не в звичайному купе або СВ, а в особливому ВІП-вагоні, в номері з усіма зручностями, звичка до розкоші в РПЦ схвалюється — це дозволяє контролювати і управляти багатіями в рясах.