Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


29.03.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

За порєбріком почали готувати населення до вторгнення в Україну. ("Українська правда")

09:11 19-02-2019


Редакционная строка

19.02.2019

П'ятий рік йде війна, анексований Крим, захоплені деякі регіони Донбасу. Інформаційні спецоперації та кремлівська пропаганда працює в Росії, на території України та на весь світ.

Україна заборонила трансляцію 15 російських телеканалів в Україні, ряд сайтів, російські соцмережі. Фактично ми чотири роки живемо без російської пропаганди в засобах масової інформації.

Кисельов, Соловйов, Скабєєва, Попов, Норкін, Кузичев, Шейнін, Жиріновський, Прилєпін накидують тони бруду проти українців і України на російських ток-шоу і у новинах на загальнонаціональних каналах.

Ми вже звикли до безумства у головах російських пропагандистів та політиків. Звикли до відповідної реакції російського суспільства, яке підтримує політику Росії по відношенню до України. До речі, пропагандистам та політикам не дуже довіряють в Росії. Також активно пропаганда впроваджується в школах.

Але за цим брудом почалося вимальовуватися формування громадської думки у підтримці військового вторгнення в Україну.

Наприклад, військовий експерт Віктор Мураховський, головний редактор журналу "Арсенал Отчества", полковник запасу говорить:

"Будут разгромлены вооруженные силы Украины и будут созданы условия для нормального политического процесса, в том числе и денацификация...

Если мы признаем что Украина нацистское государство, мы чего ждем? Как наследники народа, который разгромил нацизм, мы что, не знаем как решается вопрос? Это военный разгром, потом полная люстрация и денацификация."


(джерело https://www.facebook.com/babchenkoa/videos/1724893717610854/)

Але є люди, які є авторитетами в РФ, до яких дослухаються, фільми яких дивляться, на спектаклі яких ходить керівництво Росії. Це люди, які формують російську культуру і то зовсім інша справа.

У 2017 році Володимир Бортко, відомий кінорежисер ("Собачье сердце", "Мастер и Маргарита", "Тарас Бульба" и др.), заступник голови комітету Госдуми РФ по культурі в ефірі Першого Телеканалу сказав:

"Скажу не как режиссер, а как человек, проживший в Украине достаточно долго. Я считаю, что никакой Украины нет, украинцев тоже нет. Есть южная ветвь русского народа, и когда-то мы все равно объединимся.

Украина полностью объединится с РФ, включая даже самые западные области". 


Але "свіжий" нехороший "дзвіночок", 8-го лютого 2019 року, на Першому телеканалі Росії пролунав від Микити Міхалкова, радянського та російського режисера, голови Союзу кінематографістів, друга Володимира Путіна:
 



"Выросло два поколения, которые никогда не придут к России, никогда, только через кровь. У них уже это вбито в матрицу.

Мы потеряли Украину, изменить самосознание людей, которые воспитаны за эти 25 лет, и которые так сказать воспевают и устраивают выходные дни в день рождения Бендеры, изменение их мироощущения и сознания, к сожалению, можно только через силу.

Не знаю какую силу, это война, кровь не знаю..."


(Джерело https://www.youtube.com/watch?v=KsVngEeJ4VY)

До Михалкова дослухаються як ті, хто виріс на його фільмах, а їх дуже багато в РФ, так і сам Путін. Якщо Михалков таке говорить в ефірі, на державному телеканалі, це означає, що цей діскурс виходить з секретного пласту назовні.

І хотів би я в цьому помилятися.

Денис БогушПоліттехнолог, експерт в сфері стратегічних комунікацій