Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


18.04.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

Посли ЄС погодили продовження санкцій проти Росії ("Європейська правда")

13:04 20-02-2019


Редакционная строка

20.02.2019

Посли країн Євросоюзу ухвалили рішення про продовження санкцій проти фізичних осіб та компаній через агресію Росії проти України ще на шість місяців.

Про це написав у Twitter брюссельський кореспондент "Радіо Свобода" Рікард Джозвяк.

"Посли ЄС вирішили продовжити заморожування активів та заборону на отримання віз для 163 осіб і 44 суб'єктів, відповідальних за підрив територіальної цілісності України. Офіційно це буде продовжено на початку березня. Ще 8 осіб додадуть пізніше за Азовське море", - зазначив він.

 

EU ambs have decided to prolong the asset freezes and visa bans on 163 people and 44 entities responsible for undermining the territorial integrity of . will be officially prolonged in early March. an additional 8 people will added later for

Посол України в ЄС Микола Точицький назвав цей крок символічним у 5-ту річницю початку агресії Росії проти України.

Комітет постійних представників ЄС @EUCouncil погодив продовження індивідуальних санкцій проти РФ до вересня 2019 року. Символічний крок у 5-ту річницю початку агресії Росії проти України

Раніше Джозвяк повідомив, що в Євросоюзі не розглядають інших заходів у зв’язку з агресією Росії в районі Керченської протоки, окрім персональних санкцій.