Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


20.04.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

У Івано-Франківську перед виступом Порошенка сталися сутички. Видео ("gazeta.ua")

21:54 19-03-2019


Редакционная строка

19.03.2019

 

 

 

 

У Івано-Франківську перед виступом Порошенка сталися сутички
У Івано-Франківську на зустрічі Порошенка з виборцями сталися сутички. Фото: Kurs

 

 

 

У Івано-Франківську перед зустріччю президента Петра Порошенка з виборцями сталися сутички між правоохоронцями та представниками Нацкорпусу і Нацдружини.

Радикали прийшли на мітинг, коли на сцені виступала група Тік. Порошенка в місті тоді ще не було, зазначає місцеве видання Kurs.

Представники Нацдружин принесли плакати "Свинарчука за ґрати".

"Правоохоронці взяли пікетників у кільце і відтіснили від мітингу. Під час зіткнень використовували сльозогінний газ", - йдеться в повідомленні.

Після цього правоохоронці вишикувалися кордоном між протестувальниками та прихильниками Порошенка. Як зазначається, Нацдружини скандували: "Разом і до кінця", а прихильники президента відповідали: "Банду з міста".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вуличними акціями Кремль хоче зірвати вибори - Порошенко

Водночас прес-служба Порошенка опублікували в Facebook відеозапис його зустрічі з місцевими, написавши що "завжди привітна Івано-Франківщина сьогодні зустріла по-особливому тепло".

Раніше, сутички між мітингарями та правоохоронцями сталися під час виступу Порошенка в Києві. На акцію прийшли учасники мітингу з антипрезидентськими плакатами, через які відбулися дві бійки.