Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


25.04.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

Порошенко в Брюсселі проводить зустріч з Юнкером та Туском ("Європейська правда")

20:59 20-03-2019


Редакционная строка

20.03.2019

Президент Петро Порошенко у середу ввечері прибув до Брюсселя, де проводить зустріч з главою Європейської комісії Жаном-Клодом Юнкером та президентом Європейської ради Дональдом Туском.

Як повідомила у Twitter речниця зовнішньополітичної служби ЄС, на порядку денному зустрічі – прогрес реалізації реформ в Україні.

"ЄС продовжує підтримувати суверенітет та територіальну цілісність України", - зазначила також Майя Косьянчич.

 

???????????????? President @JunckerEU together with @eucopresident meeting with President of @poroshenko in Brussels tonight. Reform progress high on agenda. continues to support sovereignty and territorial integrity of Ukraine.

 

Перед початком зустрічі Порошенко повідомив журналістам, що на переговорах обговорять червневий пакет санкцій, макрофінансову допомогу Україні та проведення наступного саміту Україна-ЄС.

"Сьогодні ми очікуємо, що буде досягнуто домовленості про дату нашого наступного саміту, саміту Україна-ЄС, і ми сподіваємося, що він буде на початку літа", - відзначив Порошенко.

Нагадаємо, у декларації Євросоюзу до 5-ої річниці незаконної анексії Криму висловлена тверда підтримка України і висунуті вимоги до Росії.