Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


20.04.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

Смешко поділився планами на політичне майбутнє ("gazeta.ua")

10:22 04-04-2019


Редакционная строка

04.04.2019

 

 

Смешко поділився планами на політичне майбутнє
За Смешка проголосували 1,1 млн громадян. Фото: Depo.ua

 

 

Екс-голова СБУ Ігор Смешко, який отримав шосте місце у першому турі виборів президента, планує брати участь у виборах до Верховної Ради.

Про це він написав у своєму Facebook.

"Майже один мільйон двісті тисяч виборців (більше 6% загального числа голосів), які проголосували за нашу програму, – це реальна основа для першої політичної партії, заснованої на ідеології консервативної демократії, яка неодмінно увійде у Верховну Раду на наступних парламентських виборах. Вона через вибори у місцеві органи влади стане основою для завершення процесу справжньої децентралізації і передачі реальних конституційних владних повноважень місцевим територіальним громадам.

У мене немає сумнівів: ми здатні збільшити нашу підтримку в рази та зможемо реально претендувати на найбільшу парламентську політичну фракцію у Верховній Раді нового скликання. Підставою для подібного оптимізму є те, що, на відміну від інших партій, у нас є власна ідеологія і стратегія повернення керованості державі, реформування політичної системи, зміни моделі економіки, справжньої децентралізації і відновлення верховенства права та прямої дії Конституції в Україні", - написав Смешко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смешко порадив виборцям, як голосувати

Екс-голова СБУ Ігор Смешко набрав 6,04% (1 141 302) голосів у першому турі виборів. За даними КВУ, він витратив на виборчу кампанію 3,9 млн грн. Відтак вартість голосу виборця Смешка стала найменшою - 4 грн.