Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


27.04.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

Політтехнолог Зеленського озвучив позицію кандидата щодо окупованих територій та РФ ("Новое время")

21:06 06-04-2019


Редакционная строка

06.04.2019

?????»???????µ???????»???? ???µ?»?µ?????????????? ???·?????????? ?????·???????? ???°?????????°???° ???????? ?????????????°?????? ???µ?????????????? ???° ? ?¤ - ????????

Дмитро Разумков                                                 НВ

Спікер штабу кандидата у президенти Володимира Зеленського Дмитро Разумков у ефірі Радіо НВ озвучив його позицію щодо окупованих Росією територій України.

"Позиція Зеленського, що у нас відбувається: у нас окупований Крим, анексований Крим, як завгодно це можна назвати, і у нас відбувається гібридна війна з Російською Федерацією на сході країни. Я думаю, що у жодного кандидата іншої позиції, в принципі, бути не може", – заявив Разумков.

Політтехнолог також зазначив, що наразі протистояти військовій агресії Російської Федерації у військовому плані буде важко.

"Це ядерна держава, яка далеко не завжди піддається логіці і здоровому глузду, і веде агресивну війну не тільки у нас, але і в багатьох інших країнах світу. Або пряму, або інформаційну. Тому доведеться піти дипломатичним шляхом", – зазначив Разумков.

За його словами, Нормандський формат повинен розширюватися.

 

Перший тур виборів президента України відбувся 31 березня. За результатами підрахунку 100% протоколів, до другого туру вийшли шоумен Володимир Зеленський і нинішній президент країни Петро Порошенко.

Шоумена підтримали 30,24% виборців, а чинного президента країни – 15,95%.

 

Другий тур виборів відбудеться 21 квітня.

Перед цим у п'ятницю, 19 квітня, мають відбутися дебати Зеленського і Порошенка.