Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


26.04.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

Зеленський відмовився приходити на НСК "Олімпійський" ("gazeta.ua")

21:58 15-04-2019


Редакционная строка

15.04.2019

 

 

 

Зеленський відмовився приходити на НСК
У штабі Зеленського відповіли на заклик Порошенка. Фото: УНН

 

 

 

У виборчому штабі кандидата в президенти України Володимира Зеленського відмовились від проведення дебатів на НСК "Олімпійський" 19 квітня з 16.00 по 18.00.

Заявили, що в цей час ще не завершиться робочий день. Ті, хто хоче послухати кандидатів не зможуть дістатися до стадіону, сказав спікер з питань ходу виборчої кампанії штабу Зеленського Дмитро Разумков, передає "Сегодня".

"Законом передбачено, що дебати проходять з 19.00 до 22.00 19 квітня, якщо я не помиляюся. Чому вони шукають кожен раз якісь лазівки, щоб на НСК" Олімпійський не прийти - це питання. Насправді , якщо ми навіть говоримо про наших співгромадян, то в робочий час, в п'ятницю, їм буде важко прийти на стадіон, ніж увечері, коли у всіх уже закінчиться робочий день, щоб послухати кандидатів в президенти", - сказав Разумков, коментуючи пропозицію спікера штабу Порошенко Олега Медведєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко чекатиме Зеленського на телеканалі Пінчука

Дебати згідно із законодавством повинні починатися з 19.00 19 квітня.

Президент Петро Порошенко запросив кандидата у президенти Володимира Зеленського на дебати на НСК "Олімпійський" 19 квітня. Про це на брифінгу повідомив речник передвиборчого штабу Порошенка Олег Медвєдєв.