Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


28.03.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

Звільнення Маріуполя: 5 років тому ми перемогли, але головна перемога ще попереду ("Українська правда")

09:22 16-06-2019


Редакционная строка

16.06.2019

Про неможливість будь-чого завжди говорять ті, хто або не здатний на вчинок, або не хоче нічого робити. 

П'ять років тому невеликій кількості молодих, не дуже досвідчених та недостатньо озброєних азовців також говорили, що звільнити Маріуполь, – що на той час впевнено обростав російською заразою та бацилами сепаратизму, – неможливо.

Нам, а також нашим побратимам з інших підрозділів, говорили, що нас мало, що ворог занадто підступний, а місцеве населення деморалізоване та байдуже.

Проте "Азов" в Маріуполі довів, що вмотивованість патріотів-пасіонаріїв по захисту своєї землі сильніша за відмовки, зневіру та небажання захищатися слабких духом чиновників та псевдодержавників в купі з п'ятою колоною.

П'ять років тому ми перемогли, тому Маріуполь сьогодні – вільне, безпечне українське місто. Ми відчували, що це наше місто, тому без вагань йшли в бій за Маріуполь. 

Надзвичайно приємно сьогодні бачити сотні українських родин, що в цей спекотний літній день святкують визначну дату звільнення свого рідного міста.

Але я також вірю, що наближається той день, коли це прекрасне свято – день звільнення Маріуполя – піде в минуле. Тому що йому на зміну прийде значно важливіша подія – дата звільнення всього українського Донбасу.

Слава Маріуполю! Слава Україні та слава Героям, що боронили і боронять рідну землю!
 



 

  •  
Андрій БілецькийЛідер партії «Національний Корпус», засновник полку Азов, народний депутат України