Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


19.04.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

"Дешевий трюк": Зеленський зробив розгромну заяву про телеміст і згадав про Медведчука, попередню владу і Путіна . Відео ("gazeta.ua")

13:40 08-07-2019


Редакционная строка

08.07.2019

 

 

Президент Володимир Зеленський проїхався по попередній владі, Медведчуку і його куму Путіну.

 

 

 

Телеміст російських пропагандистів є дешевим трюком перед виборами.

Про це заявив президент Володимир Зеленський у відеозверненні в понеділок.

"Дорогі українці, ви розумні люди і повинні на мить відключити емоції і трішки включити голови.

Анонсований телеміст - це просто дешевий, але небезпечний піар-хід перед виборами. Мета якого - знову поділити нас, всіх українців, на два табори.

Одному табору політики розкажуть "Конечно, давайте поговорим. Надо забывать обиды, мы же "братские народы", подумаешь - тысячи погибших наших ребят".

Другий табір, політики закличуть обуритись. І прикриваючись патріотизмом, підуть заробляти бали на вибори - "Дивіться, як героїчно протистою куму Путіна, якого я 5 років не помічав, але то таке". Почнуть громити і палити телеканал, чим створять прекрасну картинку для російського телебачення про "озверевших фашистов".

Прикриваючись патріотизмом будуть казати "Дивіться, як героїчно протистою куму Путіна, якого я 5 років не помічав

Тоді першому табору політики скажуть: "Хватит терпеть эту хунту, выбирай нас на парламентских выборах".

А ще весь цей трюк дасть привід апелювати до міжнародної спільноти "Вот видите, мы готовы к диалогу, а они снова не хотят. Так может быть пора снимать санкции".

Я звертаюся до усіх українців. Ми не табір і нас не треба ділити. зараз вами просто маніпулюють політики, які дуже хочуть потрапити у парламент. Різниця між ними одна. Первые будут грабить. А другі будуть грабувати. Всі вони прекрасно і мирно живуть один із одним по сусідству у відомом селі під Києвом. І після показових потасовок у Верховній Раді України та перепалок у студіях політичних ток-шоу, вони спокійно збираються за 3-метровим парканом маєтку та підіймають келихи з дорогим віскі. Який, до речі, коштує, як три ваші місячні зарплати.

Хочу звернутися до президента РФ Володимира Путіна. Треба поговорити? Треба. Давайте. Обговоримо, чий Крим, і кого там немає на Донбасі.

Путін, треба поговорити? Давайте. Обговоримо, чий Крим, і кого там немає на Донбасі

Компанію для розмови пропоную наступну: я, ви, президент США Дональд Трамп, прем'єр Великобританії Тереза Мей, канцлер ФРН Ангела Меркель, президент Франції Емманюель Макрон. Місце? Думаю, Олександр Григорович Лукашенко з задоволенням прийме нас з вами у Мінську.

Ми не змінюємо і не відмовляємося ні від яких дипломатичних форматів. Ми пропонуємо поговорити. Адже треба ж поговорити, правда?", - заявив Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ відреагувала на пропагандистський телеміст

7 липня ведучий російського пропагандистського каналу "Россия 24" Дмитро Кисельов анонсував проведення телемосту "Треба поговорити" із телеканалом NewsOne кума президента РФ Путіна Віктора Медведчука. Його планують провести 12 липня.