Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


25.04.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

Командувач Об’єднаних сил перевірив бойові позиції в районі селища Піски (Опорація ООс "facebook")

09:36 23-07-2019


Редакционная строка

23.07.2019

 
 
Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation

 

Командувач Об’єднаних сил перевірив бойові позиції в районі селища Піски

#ООС #Операція_ОС

Під час поїздки командувач ООС генерал-лейтенант Олександр Сирський зустрівся із командуванням підрозділів, які контролюють ділянку оборони в цьому районі. А також, перебуваючи на позиціях, поспілкувався із військовослужбовцями на опорних пунктах.
Воїни, які виконають бойові завдання на цій ділянці зазначили, що мали змогу скористатись конституційним правом і відвідати виборчі дільниці для голосування на позачергових парламентських виборах до Верховної ради України. 
Крім того, зважаючи на проголошений 21 липня "режим тиші, військовослужбовці доповіли, що з моменту настання обопільного припинення вогню , ворог не вдавався до обстрілів наших позицій.
Під час огляду бойових позицій добре знання ділянки відповідальності та відмінну компетентність виявив старший на одній із бойових позицій сержант з позивним «Титан».
На запитання про плани щодо подальшого кар’єрного зростання воїн зазначив, що перебуває на своєму місці. Оскільки українському війську потрібен сильний сержантський корпус. Крім того, він воює разом зі своїми підлеглими-побратимами з 2014 року. Саме тому, у них добре злагоджена команда, яка саме у такому складі виконує завдання ефективніше, має більше шансів уціліти та перемогти. З його слів, хлопці мають багатий бойовий досвід, навички, знають один одного та оберігають побратимів у бою.

 

???° ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: 4 ???µ?»?????µ???°