Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


19.04.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

Три постріли - три попадання: ЗСУ показали знищення ворожого танка ("gazeta.ua")

09:16 20-08-2019


Редакционная строка

20.08.2019

У мережі опублікували відеозапис повітряного удару українських військовослужбовців по складу з технікою бойовиків на Донбасі. Із запису зрозуміло, що по приміщенню наносять три постріли - з трьох боків і по центру йде чорний дим.

На записі помітно як по приміщенню наносять три постріли - з обох сторін і по центру. З однієї зі сторін йде чорний дим.

"Бачите чорний дим, так горять БМП терористів. Справа була ще до оголошення перемир'я. Наші військовослужбовці помітили, як на територію колишньої шахти неподалік окупованого Донецька заїхали дві БМП терористів. І не просто заїхали, а періодично висувалися, щоб" попрацювати "по позиціях українських військових ", - йдеться в повідомленні співтовариства "Повернись живим" на Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ схопила бойовика, який втік з ДНР

Для наведення зброї військовослужбовці використовували квадрокоптер. Постріли наносили з мінометів. В результаті знищили дві одиниці бойової техніки ворога.

"За допомогою коптера наші бійці вирахували координати цілі. По ній, використовуючи програму ГРК Броня - Armor, і вдарили мінометники. Три постріли - три попадання. І мінус дві ворожі БМП. Бойовики приїхали за ними вночі і витягали на буксирі", - пишуть.

Користувачі соцмережі подякували захисникам України за вірну і якісну службу та побажали їм повернутися до своїх родин цілими.

 
Користувачі дякують у коментарях
Користувачі дякують у коментарях
 
19 серпня бойовики 11 разів обстріляли наші позиції з гранатометів та безпілотників.