Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


20.04.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

Білецький з ветеранами прибули на Луганщину для захисту Золотого (https://gazeta.ua)

19:59 06-10-2019


Редакционная строка

06.10.2019

 

 

Білецький з ветеранами прибули на Луганщину для захисту Золотого

 

 

Білецький обіцяє обороняти Золоте у разі відведення військ. Фото: скріншот

 

 

 

 

До Золотого Луганської області прибули ветерани ООС з лідером Нацкорпусу Андрієм Білецьким та заявили про готовність захищати селище у разі відведення військ.

"Сьогодні ми тут, всього кілометр залишився до Золотого. Тут сотні молодих хлопців, літніх жінок з Золотого, Сєвєродонецька, всієї Луганщини, які запросили нас. І ми сьогодні організували великий автопробіг на підтримку українців Золотого", – сказав Білецький у відеозверненні, яке опублікували в YouTube.

За словами лідера Нацкорпусу, ветерани, які у 2014-му взяли в руки зброю для того, щоб боротися за країну, приїхали сьогодні на свою рідну землю в Золоте і залишаться тут "навіть, якщо влада кине їх напризволяще, навіть, якщо будуть виведені війська".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі терористи маскують заборонене озброєння

"Якщо свій прямий обов'язок – захищати кожного українця, кожен сантиметр української землі – не виконує президент, влада, того його виконаємо ще раз ми, ветерани-добровольці. Це наш останній блокпост, і ми даємо слово, що його ніколи не покинемо", - наголосив Білецький.

Спецпредставник ОБСЄ у Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Мартін Сайдік озвучив дату розведення військ на лінії розмежування в Золотому і Петрівському. За його словами, воно розпочнеться 7 жовтня.