Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


25.04.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

Україна заблокувала небезпечну доповідь про санкції у Парламентській асамблеї НАТО (https://ua.news)

15:32 13-10-2019


Редакционная строка

13.10.2019

Україна заблокувала небезпечну доповідь про санкції у Парламентській асамблеї НАТО

країнська делегація у Парламентській асамблеї НАТО зуміла заблокувати суперечливу доповідь про послаблення санкцій проти держави-агресора. ПА НАТО відхилила документ уперше за 22 роки.

«Ми наполягаємо на продовженні санкцій проти Росії, тому що це дієвий інструмент тиску на країну-агресора. Санкції мають накопичувальний ефект, вони обов’язково зіграють свою важливу роль у зміні режиму Путіна. В майбутньому це відкриє шлях до повернення окупованих Криму і Донбасу в Україні», – сказав глава делегації України Єгор Чернєв в ході виступу на асамблеї НАТО.

Нагадаємо, Верховна Рада обрала народного депутата від фракції «Слуга народу» Микиту Потураєва головою постійної української делегації в Парламентській асамблеї ОБСЄ, а парламентарія від цієї ж фракції Єгора Чернева – главою делегації в Парламентській асамблеї НАТО.

Як повідомлялось, НАТО уперше проведе засідання асамблеї в Україні  у 2020 році. Спікер Верховної Ради України Адрій Парубій підписав постанову, якою схвалено проведення сесії ПА НАТО у Києві.

Автор: UA.NEWS

Фото: День