Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


25.04.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

Рада ухвалила зміни до Митного кодексу (https://www.unn.com.ua)

13:54 17-10-2019


Редакционная строка

17.10.2019

 

Рада ухвалила зміни до Митного кодексу

КИЇВ. 17 жовтня. УНН. Народні депутати України ухвалили у другому читанні та в цілому проект закону №1230 про внесення змін до Митного кодексу України щодо захисту прав інтелектуальної власності під час переміщення товарів через митний кордон України. Відповідне рішення підтримали 271 народний депутат, передає кореспондент УНН.

Законопроект №1230 про внесення змін до Митного кодексу України щодо захисту прав інтелектуальної власності під час переміщення товарів через митний кордон України передбачає наближення митного законодавства України у сфері захисту інтелектуальної власності до стандартів та практики ЄС, підвищення рівня запобігання та протидії переміщенню через митний кордон України товарів, що порушують права інтелектуальної власності, та, як наслідок — сприяння очищенню внутрішнього ринку від контрафактної продукції, яка часто не відповідає встановленим вимогам безпеки.

Нагадаємо, 16 жовтня Кабінет міністрів України схвалив проект Закону України "Про внесення змін до Митного кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо удосконалення структури управління в сфері державної митної та податкової політики".

Джерело: УНН