Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


20.04.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

Траса Запоріжжя-Маріуполь перетворилася з напрямку на нормальну дорогу, - Юрій Голик (https://ukr.lb.ua)

14:05 21-10-2019

130 км відремонтовано за 68 днів.


Редакционная строка

21.10.2019

Ремонт автодороги Запоріжжя-Маріуполь завершується в рекордні для України терміни. Вперше за довгі десятиліття трасою, що зв'язує два індустріальні центри, можна їздити з комфортом, повідомив у Facebook радник прем'єр-міністра України Юрій Голик.

 

 

«Цю трасу побудовано в 1962-1965 роках. З 1990-х років минулого століття трасу не ремонтували. У 2016 році почали її ремонт. За три роки відремонтували 70 км», - розповів Голик.

«19 липня на нараді з питань доріг в ОП (Офісі президента, - ред.) за участю президента було прийнято рішення - знайти варіанти як зробити трасу цілком у цьому році - 130 кілометрів, які взялися зробити за 90 днів. Усі роботи «по асфальту» були закінчені за 68 днів. Це рекорд України», - зазначив радник прем'єр-міністра.

Голик повідомив, що для ремонту були задіяні 637 одиниць техніки і 1086 осіб. Він подякував кожному, хто працював на цій трасі, і тим, хто зробив усе, щоб її було повністю відремонтовано.

 

 

«Дорога життя», як називають цю трасу жителі Маріуполя, перетворилася з напрямку на нормальну дорогу. Далі - по всій країні», - запевнив Голик.

Раніше Юрій Голик заявляв про необхідність привести в порядок українські дороги, які займають 132 місце в світі за рівнем розвитку. У блозі на Цензор.Нет радник прем'єр-міністра підкреслив, що будівництво доріг зробить для розвитку країни більше, ніж більшість можливих реформ. Дороги європейської якості сприятимуть ефективності бізнесу і рівномірному розподілу інвестицій по країні, дадуть імпульс розвитку малим населеним пунктам, створять сотні тисяч робочих місць у транспортній і суміжній галузях, стимулюватимуть внутрішній туризм і «зшиють країну».