Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


25.04.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

"Готовий до повстання" – Ярош звернувся до Зеленського (https://gazeta.ua)

21:55 29-10-2019


Редакционная строка

29.10.2019

 

 

"Готовий до повстання" – Ярош звернувся до Зеленського
Дмитро Ярош закликав закликав патріотів не гризтися між собою. Фото: aspi.com.ua

 

Лідер Української добровольчої армії Дмитро Ярош закликав президента Володимира Зеленського до діалогу.

Про це він написав у Facebook, коментуючи ситуацію з розведенням військ у Золотому.

"Разом зі своїми побратимами неодноразово висловлював готовність до конструктивної державницької співпраці з існуючою владою - надія вмирає останньою. У випадку зради владою нашої держави, готовий до повстання. Хоч дуже не хочеться", - написав Ярош.

Він наголосив, що відступ армії з відвойованих територій - це злочин. А військові та спецпризначенці не повинні виконувати злочинних наказів, які протирічать інтересам українського народу та Конституції.

"Володимире [Зеленський], я вже "замахався" звертатися до тебе (до війни ми спілкувалися на "ти") в надії почути хоч щось у відповідь. У мене зараз стан людини, яка має прийняти для себе остаточне рішення: "бути чи не бути". Нас таких, які зараз приймають рішення, - десятки і сотні тисяч. Врешті, йдеться про долю всього українського народу і нашої державності.

Прошу, почни спілкуватися з тими, хто бачить трошки далі за межу свого "хутора" і готовий на самопожертву заради нації та держави", - звернувся Ярош.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кремлі зраділи розведенню військ

На лінії фронту на Донбасі розводять сили. Представники ОБСЄ підтвердили, що розведення розпочалося о 12:00 у районі населеного пункту Золоте-4. Президент Володимир Зеленський уже привітав початок цього процесу.

Згідно з домовленостями, відведення військ могло стартувати виключно після 7 діб тиші. Напередодні штаб ООС повідомив, що бойовики обстрілювали околиці Золотого. Тепер кажуть, що обстріли були не у зоні розведення.