Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


25.04.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

Україна та США підписали протокол щодо оборонного співробітництва (https://www.unn.com.ua/)

21:56 07-11-2019


Редакционная строка

07.11.2019

 

Україна та США підписали протокол щодо оборонного співробітництва

КИЇВ. 7 листопада. УНН. Сьогодні у Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України у Києві відбулися українсько-американські двосторонні оборонні консультації під час яких Україна та США підписали Протокол щодо оборонного співробітництва. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Міністерства оборони України.

Українська делегація на чолі із заступником Міністра оборони України Аліною Фроловою обговорила з американськими колегами основні аспекти розвитку оборонного співробітництва між Україною та США. Зокрема йшлося про стан та перспективи проведення в Україні оборонної реформи, а також підтримку з боку США в цьому процесі.

Американські колеги наголосили на підтримці територіальної цілісності та незалежності України, а також відзначили значні досягнення в реформуванні та посиленні спроможностей Збройних Сил України.

За підсумками двосторонніх оборонних консультацій сторони підписали Протокол, який визначає подальші напрямки співробітництва між оборонними відомствами України та Сполучених Штатів Америки.

Нагадаємо, США залишили Україну "на узбіччі" через питання про покупку Гренландії

Джерело: УНН