Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


28.03.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

У Кремлі потирають руки – Зеленський проковтнув наживку (https://gazeta.ua/)

13:39 13-12-2019


Редакционная строка

13.12.2019

 

Президент України допустився в Парижі кількох стратегічних промахів

Висловлювання Володимира Зеленського, особливо в кулуарах після прес-конференції, показують, що він допустився в Парижі кількох стратегічних промахів.

1. Питання звільнення "усіх на всіх" виявляється стосується лише полонених на Донбасі. 113 громадян України, бранців Кремля в Криму та Росії винесли за дужки. Тобто, Зеленський вдруге легалізував для Путіна можливість "порційної торгівлі" українцями.

2. Питання Криму Зеленський, подібно Порошенку, виявився нездатним поставити в порядок денний "нормандського саміту". Й у цьому він виявився подібним своєму попереднику.

3. Зате питання газу Зеленський охоче обговорив з Путіним, на відміну від Порошенка, уподібнюючись Януковичу. У Кремлі потирають руки - здобич проковтнула наживку. А мав би, перед тим як обговорювати газові питання, поставити жорстку вимогу - звільнення "усіх на всіх" означає, що в Україну мають повернутися 227 полонених на Донбасі та 113 політичних бранців Кремля.

Зеленський практично легалізував двосторонній формат по газу, що дає можливість Росії нехтувати тристороннім форматом за участі Єврокомісії

4. Зеленський практично легалізував двосторонній формат по газу, що дає можливість Росії нехтувати тристороннім форматом за участі Єврокомісії. А далі Газпром діятиме за шаблоном 2009 року, нав'язуючи свій алгоритм - купівля газу в обмін на 3-річний транзитний контракт. Нафтогаз буде під подвійним тиском - ззовні з боку Газпрому, зсередини - з боку спраглої до російського газу правлячої Зе-камарильї за якою стоїть кінцевий бенефіціар.

5. Те, що відбулось в Парижі, зайвий раз підтверджує, що окремо взяте організоване олігархічне Приват-угруповання і є кінцевим бенефіціаром Зе-камарильї. Для нього російський газ і гроші є понад усе. Усе решта - вторинне і несуттєве.

6. Зеленський практично легалізував статус Росії як посередника, подібно Німеччині та Франції, що має вплив на сепаратистів. Путін потирає руки - я ж говорив "их там нет".

Михайло Гончар

Михайло Гончар

Експерт з енергетичних питань, президент "Центру глобалістики"