Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


19.04.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

"Це все - брехня" - Єрмак про Зеленського і Оман в "Схемах"Відео (https://gazeta.ua/)

09:28 14-02-2020


Редакционная строка

14.02.2020

 

 

 

 

 

 

Єрмак розкритикував нове журналістське розслідування щодо Зеленського. Фото: Ракурс

 

 

 

 

 

Новий голова Офісу президента Андрій Єрмак прокоментував розслідування програми "Схеми: корупція в деталях", щодо візиту президента Володимира Зеленського до Оману.

"Де свідчення конкретних людей? Де об'єктивні дані? Чи почули глядачі хоч щось окрім фрази "за свідченням наших джерел"? Ми прагнемо діалогу, і готові коментувати факти. Основна проблема сюжету "Схем" в тому, що коментувати там нічого. Це все - неправда від початку і до кінця, і немає жодного об'єктивного твердження, яке могло б стати реальним, грунтовним предметом для обговорення", написав Єрмак у Facebook.

Голова Офісу президента додав, що влада готова відповідати на будь-які питання, готова до спілкування з журналістами. "Але хотілося б відповідати на питання, які базуються на фактах, а не припущеннях".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що думають українці про поїздку Зеленського в Оман

Раніше журналісти "Схем" заявили, що Секретар Ради безпеки Росії Микола Патрушев прилетів в Оман, коли там перебував президент України Володимир Зеленський

"Довірений силовик Путіна, секретар Радбезу РФ летить саме до Оману і саме в той час, коли там відпочиває президент Зеленський. Летить не державним бортом, а чартером, який складно прив'язати до конкретних осіб. Саме цей чартер далі опиняється у розпорядженні президента Зеленського для термінового повернення в Київ, яке чомусь зрештою затрималося майже на добу", – йшлося в розслідуванні.