Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


27.04.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

Зеленський зустрівся у Полтаві з послами Великої сімки (https://glavcom.ua)

22:06 05-03-2020


Редакционная строка

05.03.2020

<p>У неформальній атмосфері учасники зустрічі обговорили питання подальшого курсу України</p> - Зеленський зустрівся у Полтаві з послами Великої сімки

У неформальній атмосфері учасники зустрічі обговорили питання подальшого курсу України

Фото: Офіс президента 

 

Президент пояснив послам, що перезавантаження Кабінету Міністрів має на меті поліпшення результативності роботи виконавчої влади

Під час робочої поїздки до Полтавської області президент України Володимир Зеленський зустрівся з послами країн Групи cеми (G7) та головою представництва ЄС в Україні 

Як повідомили у пресслужбі глави держави, у неформальній атмосфері учасники зустрічі обговорили питання подальшого курсу України.

Зокрема, президент наголосив на незмінності обраного курсу на реалізацію урядом та Верховною Радою політики, спрямованої на забезпечення добробуту, безпеки, захисту прав і свобод українців, а також на створення сильної правової держави, яка служить громадянину.

Він підкреслив, що перезавантаження Кабінету Міністрів має на меті поліпшення результативності роботи виконавчої влади та не вплине на проголошені пріоритети у внутрішній та зовнішній політиці. 

«Зеленський подякував главам дипломатичних представництв країн Групи семи та Європейського Союзу за практичну допомогу й політичну підтримку обраного Україною шляху реформ», - резюмували у пресслужбі.

До слова, Зеленський – за прийом іноземних лідерів з офіційними візитами в різних містах України.

Раніше джерело «Главкома» в Офісі президента повідомило, що Володимир Зеленський буде ночувати в Полтаві, де зустрінеться з послами Великої сімки.

Зазначимо, Зеленський з 5 по 6 березня відвідує з робочою поїздкою Полтавську область. 

.
Президент виступив у медцентрі Національної гвардії у Нових Санжарах. Він привітав евакуйованих із Уханя українських й іноземних громадян із завершенням обсервації та висловив задоволення, що серед них немає жодного випадку коронавірусу.