Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


20.04.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

Пострілюють, вбивають – так наш президент коментує війну на Донбасі – Андрій Білецький (https://gazeta.ua/)

18:41 09-03-2020


Редакционная строка

09.03.2020

 

 

 

 

 

 

Пострілюють, вбивають – так наш президент коментує війну на Донбасі – Андрій Білецький 

 

 

 

 

 

Інтерв'ю Зеленського для The Guardian – доказ моральної потворності цієї влади. У президента подвійні стандарти. Коли йдеться про українських бійців, він каже: вбивають, буває. А коли про "слуг народу", які обливають брудом ветеранів і Революцію гідності, то таких в Україні захищають Аваков разом із СБУ.

Про це лідер політичної партії "Національний Корпус" Андрій Білецький заявив на своєму Youtube-каналі.

"В інтерв'ю для видання The Guardian президент України каже: на Донбасі пострілюють, на жаль, помирають, буває. Так виглядає моральна потворність – як інтерв'ю нашого президента. Йому начхати на людей, завдяки яким вдалося зберегти Україну", – сказав Білецький у своєму відеозверненні.

Політик також прокоментував нещодавній конфлікт між ветеранами добровольчого полку "Азов" і депутатом із фракції "Слуга народу" Максимом Бужанським.

Нагадаємо, Бужанський не встав під час вшанування пам'яті героїв Небесної сотні у Верховній Раді. Пізніше, ветерани закидали його яйцями. Одним з ветеранів, які хотіли поговорити з Бужанським, виявився Олександр Волков – боєць батальйону "Донбас" і добровольчого полку "Азов", що брав участь у боях під Іловайськом, потрапляв у полон.

"Коли йдеться про депутата із "Слуги народу" Максима Бужанського, який поливає брудом ветеранів, чхає на пам'ять людей, які загинули на Майдані, розповсюджує радянську риторику...Таких Зеленський захищає. Що сталося:
прийшли ветерани - декілька хлопців, які хотіли поставити Бужанському декілька запитань. У відповідь Зеленський підключив Авакова, СБУ, щоб встановити особи ветеранів, відкриті кримінальні справи. Але вони і так не ховаються", – завив Білецький.

Лідер Нацкорпусу додав, що такі подвійні стандарти демонструють потворність та аморальність чинної влади.

"Така моральна потворність – небезпечна для країни, бо вона заразна. Ветерани та патріоти докладатимуть усіх зусиль, щоб влада моральних потвор закінчилася швидше, ніж вона почалася", – сказав Андрій Білецький.