Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


06.05.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

Єрмак виконує повністю всю програму ФСБ російської федерації - Лапін ("Прямий")

18:16 22-03-2020


Редакционная строка

20.03.2020

 

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак виконує повністю всю програму ФСБ Російської Федерації.

Про це в ток-шоу "Ситуація" заявив ветеран АТО, народний депутат VIII скликання Ігор Лапін.

"На сьогоднішній день Єрмак виконує функцію парадигми російської пропаганди, і фактично це все надівається на голову Зеленського. У свій час Янукович отримував інформацію лише від своїх синів. Він був загнаний в тому коридорі, він думав, що все воно так. Йому кажуть: "Ми всіх порвем". "Да, ми всіх порвем". І він собі йшов. Зеленський іде тим же самим шляхом, навіть, я би сказав, ще гіршим. Тому що той хоч слухав родича, а Єрмак Зеленському геть не родич, не син. Це перший момент. Другий момент. Є закон: Росія – агресор і окупант. І вона окупувала наші території", - сказав Лапін.

Він наголосив, що ті люди, які співпрацюють з окупаційною владою, є колаборантами.

"На жаль, не хватило минулому парламенту часу і політичної волі підтримати мій законопроект про те, що треба притягати до відповідальності за співпрацю з органами окупаційної влади, за те, що люди беруть участь в законодавчих та виконавчих органах окупаційної влади. От за це треба саджати. І в цій ситуації Єрмак порушив два закони України. Один з них – це Конституція України, це головний закон. І другий – це той, що ми прийняли, минулий парламент, де Росія агресор, і ОРДЛО – це не є суб’єкти, а просто ми їх так назвали "ОРДЛО". Давайте їх переназвемо "ЛОРДЛО", - додав Лапін.

Він зауважив, що немає різниці, яку абревіатуру зробили, але суть в тому, що це не є суб’єктність, а це є квазісуб’єктність.

"Сьогодні квазісуб’єктність витягують на-гора, ставлять на рівень переговорів Києва і Донецька. Це все повністю російський сценарій, це не український сценарій. А Росія разом з Францією і Німеччиною у нас миротворці. Ще завтра росіяни каски в голубий колір покрасять і скажуть, що вони прийшли розбирати спір між Києвом і Донецьком. Тобто Єрмак виконує повністю всю програму ФСБ Російської Федерації. Якщо не заглиблюватися в його родословну, його батька, де вони були, і як він працював на КДБ ще з часів, коли він був в Афганістані. В Афганістан отримати путівку на роботу, на посаду якусь, то треба було пройти сито КДБ. Без цього сита ніхто нікуди не попадав. Це логіка підказує", - сказав Лапін.

Він зазначив, що саме тому сьогодні Зеленський обмежений в доступі до інформації.

"Його грузять зустрічами, його грузять коронавірусом і фактично він не розуміє, що відбувається. І Єрмак тягне свою лінію. Ще раз наголошую: порушення Конституції призведе до соціального вибуху. М’яч сьогодні на полі Зеленського. Вся відповідальність за те, що буде відбуватися в Україні, у тому числі за той соціальний вибух, який спричинить підписання 25 числа, буде лежати безпосередньо на Зеленському. Тому що Єрмак – це його креатура. І, маючи монокоаліцію і моновладу, він має моновідповідальність. Він повинен це розуміти. З цього приводу по Єрмаку є порушена кримінальна відповідальність за статтею 111 "Державна зрада" за ініціативою депутата від "Європейської солідарності" пана В’ятровича. Так само і я публічно звертався до СБУ порушити цю ж справу". - завершив Лапін.

Нагадаємо, раніше керівник Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що "представники ОРДЛО" братимуть участь в обговоренні конституційної реформи й місцевих виборів в Україні.

ЄРМАК РОЗПОВІВ, ЧИ ВИЗНАВАТИМЕ УКРАЇНА ОРДЛО

Крім того, що він повідомив, що рішення про створення Консультативної ради з представниками терористичних угруповань "Д/ЛНР", де представники України вестимуть переговори з представниками окупаційних адміністрацій ОРДЛО, може бути ухвалено на наступній зустрічі Тристоронньої контактної групи у Мінську.

11 березня у Мінську підписано домовленості про створення органу, яким фіксується суб'єктність ОРДЛО, а Росія в статусі гаранта-спостерігача опинилася на рівні з Німеччиною, Францією та ОБСЄ. Відповідний документ опублікувало видання "Дзеркало тижня".