Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


29.03.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

Шмигаль заявив, що українцям для нормального життя вистачить 3 тисяч гривень на місяць (https://pravda.if.ua/)

13:09 04-05-2020


Редакционная строка

27.04.2020

Прем’єр-міністр Шмигаль заявив, що українцям для нормального життя вистачить 3 тисяч гривень на місяць

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль переконаний, що українська сім’я, яка складається з чотирьох осіб може нормально прожити на 12 тисяч гривень на місяць.

Про це він сказав під час свого інтерв’ю.

І для того, щоб у людей були на існування хоча б ці гроші, то влада вигадала наступне: безробітним українцям запропонують роботу із заробітною платою в районі 6 – 8 тисяч гривень на місяць.

Тобто якщо дві людини отримують по 6 – 8 тисяч гривень на місяць і у них є двоє дітей, то 12 – 16 тисяч гривень, на думку Шмигаля, їм вистачить на нормальне життя.

“Для того, щоб харчуватися, достатньо. Якщо розглядати одяг, інші предмети і засоби побуту, тоді згоден. Але я повторюю, це не відкладання, ми говоримо суто про заробіток, щоб елементарно прожити”, – сказав Шмигаль.

Прем’єр переконаний, що що уряд дає людям можливість заробити гроші на недорогих робочих місцях, де зарплата може коливатися від 6 до 8 тисяч гривень.

“Це проста робота, на яку людина зможе прийти влаштуватися і на наступний день вже її отримати. Ну, наприклад, класти бруківку або озеленювачем.

По-перше, ми таким чином заберемося в наших містах, районах і в цілому в Україні за допомогою такої кількості і такої якості робочих місць”, – підсумував Шмигаль.

Зокрема, мова йде про роботу в соціальній, комунальній та бюджетній сферах. Також очільник уряду згадав і про “Велике будівництво”, де, за його словами, близько 170 тис. робочих місць і ще близько 150 тисяч – в супутніх сферах.