Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


20.04.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

"Совкодрочерство і побєдобєсіє" - російська школярка годину стояла на цвяхах під воєнні пісні (https://gazeta.ua/)

12:52 10-05-2020


Редакционная строка

09.05.2020

Школярка з Єкатеринбурга 11-річна Кароліна Черних протягом години 17 хвилин стояла босоніж на цвяхах. В цей час вона слухала воєнні пісні та переглядала фільм "В бой идут одни старики". Присвятила свій вчинок 75-річчю перемоги СРСР у "Великій вітчизняній війні".

Про це повідомляє "Комсомольская правда".

 

"Стояння на цвяхах вимагає мужності, - наводить слова дівчинки газета. - Я подумала, що це достойний рекорд в пам'ять про моїх дідів і прадідів, які героїчно воювали на фронтах Другої світової війни. Одна хвилина за кожен рік мирного життя після такої жорстокої та кривавої події, жертвами якої стали понад 40 мільйонів осіб".

"Коли "ісконность і православіє" сполучаються з совкодрочерством і побєдобєсієм, русскій мір породжує отаких кадаврів. Вериги, босоніж по снігу, самопобиття ланцюгами, розбиття лоба об котре розп'яття... Своєрідні нам сусіди дістались. І найпаскудніше, що твердять, нібито вони - "братья", - коментує блогер Олексій Голобуцький.

У Мелітополі пенсіонери, попри чинний карантин і заклики місцевої влади залишатися цього дня удома, сходяться до місцевої площі Перемоги. У руках тримають червоні прапори та портрети воїнів, загиблих у Другій світовій війні. Один з пенсіонерів взяв з собою радянську атрибутику – червоний прапор з зіркою СРСР, на що правоохоронці негайно відреагували. У відповідь чоловік не зупинявся і продовжував згадувати Радянський Союз.