Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


16.04.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

"Наступальна тактика дає результат, тримає воїнів у тонусі" - Турчинов понад 4 роки пропрацював в РНБО. Відео (https://gazeta.ua/)

10:01 17-05-2020

Рік тому 17 травня Олександр Турчинов подав у відставку з посади секретаря Ради національної безпеки та оборони. Що було зроблено.


Редакционная строка

17.05.2020

Рік тому 17 травня Олександр Турчинов подав у відставку з посади секретаря Ради національної безпеки та оборони.

 
Автор: @rnbou
РФ хоче дестабілізації всередині України, попереджає Турчинов
РФ хоче дестабілізації всередині України, попереджає Турчинов

Це зробив у зв'язку з завершенням повноважень п'ятого президента Петра Порошенка.

Турчинов пропрацював в РНБО понад чотири роки.

Після Революції гідності був головою Верховної Ради. Виконував обов'язки президента, коли парламент позбавив звання президента втікача Віктора Януковича, який зараз переховується у Росії.

На позачергових парламентських виборах у жовтні 2014-го Турчинова обрали народним депутатом від "Народного фронту". У грудні того ж року був призначений секретарем РНБО. Відомство координує та контролює діяльність органів влади у сфері нацбезпеки та оборони.

ЩО БУЛО ЗРОБЛЕНО

Задокументували факти збройної агресії РФ проти України для передачі їх до міжнародних судових органів, збудували фортифікаційні споруди на лінії розмежування на Донбасі, проводили випробування бойових ракет українського виробництва, зокрема комплексу "Вільха", забезпечили санаторним оздоровленням та лікуванням поранених воїнів, надали армії вітчизняні авіаційні безпілотники, відновили протиповітряну оборону держави, в областях створили бригади територіальної оборони, збільшення щороку видатків на оборону.

 

 

У мережі Інтернет набуло поширення іронічно-жартівливе прізвисько Турчинова — "кривавий пастор".

 

 

10 ЦИТАТ

"Мій підхід був такий: коли щодня на крок просуваєшся уперед, то скоро можна дійти і до нашого кордону. Це завжди мобілізує військових, щоб перебувати у тонусі. Не дає відбутися деморалізації. Наступальна тактика дає результат"

"Якщо від Росії відділити території, які були приєднані до неї через кров, насилля, зраду і брехню, то "ісконно руські" болота, що залишаться після цього, можуть легко вміститись у межі однієї Московської області"

"Росіянам необхідно, щоб Україна знову загрузла у внутрішніх конфліктах, загрузла у безвладді, у розборках, почався б громадянський конфлікт, і тоді можна безкарно продовжити наступ. Це дуже небезпечна тема. Новий керівник країни і його оточення повинні зрозуміти, що для Путіна війна - це виживання. І домовитися з ним на прийнятних для України умовах поки неможливо"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна в розпалі - російські окупанти поранили наших військових

"Путін використовує агресію проти України як таран проти Європи, провокуючи розкол єдності країн ЄС"

"Мені треба було робити що завгодно, але провести чесні вибори, які визнає все суспільство. І тільки так я вибивав у Росії їхній "козир" нелегітимності української влади. Саме тому до завершення виборчого процесу не можна було вводити воєнний стан"

"Принциповим питанням є продовження санкцій проти Росії до повного звільнення захоплених українських територій Донбасу та Криму"

"Не можна потурати тим, хто використовує журналістські посвідчення, щоб займатися шпигунством, збором інформації, дезінформацією, працюючи інформаційно на ворога, на дестабілізацію ситуації в Україні"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали навчання українських військових льотчиків

"За умови зміцнення нашої оборони, нарощування військово-промислового потенціалу України та зростанні професіоналізму, боєздатності наших Збройних Сил дедалі більше країн НАТО будуть зацікавлені в тому, щоб Україна могла захистити й їх. Не наші прохання, а наша позиція і сила повинні бути головними аргументами при ухваленні рішення про приєднання України до НАТО"

"Шлях умиротворення агресора замість посилення санкцій та інших реальних дій призводить лише до зростання кількості жертв серед українських військових та мирного населення"

"Останніми роками ми зазнали дуже важких випробувань. Але український народ ніколи не був самотнім. З нами Бог, з нами правда, з нами буде і перемога"

Ракетний комплекс "Нептун" пройшов друге успішне випробування. Його випробували в акваторії Чорного моря, повідомив секретар РНБО Олексій Данілов.