Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


24.04.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

Представник РФ в ОБСЄ намагався перервати виступи про мілітаризацію Чорного і Азовського морів. (https://www.5.ua/)

20:54 27-05-2020


Редакционная строка

27.05.2020

Російські кораблі

Під час онлайн-засідання ОБСЄ у Відні представник Росії намагався завадити виступам щодо ситуації в Чорному і Азовському морях. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

"Безпрецедентний крок в ОБСЄ у Відні: представник Росії намагається завадити і перервати виступи, які йому не подобаються, від України й іншого експерта з ситуації у сфері безпеки в Чорному і Азовському морях", – йдеться в повідомленні.

Постійним представником Росії при ОБСЄ є Олександр Лукашевич.

У представництві президента України в АР Крим повідомили, що в заході взяв участь голова відомства Антон Кориневич, який виступив із доповіддю про загрози для регіональної і міжнародної безпеки, що виникає у зв'язку з російською мілітаризацією Чорного й Азовського морів.

Другим основним спікером на заході був міжнародний експерт Джеймс Шерр, старший дослідник Естонського інституту зовнішньої політики при Міжнародному центрі оборони і безпеки й асоційований член Програми Росії та Євразії Chatham House

Нагадаємо, з 20 квітня Україна головує у Форумі безпекового співробітництва ОБСЄ. До пріоритетних питань розгляду пленарних засідань, зокрема, входить мілітаризація та перешкоджання судноплавству в Азово-Чорноморському басейні..