Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


29.03.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

Ранкове зведення 24 червня 2020 року (facebook)

09:38 24-06-2020


Редакционная строка

24.06.2020

Зведення станом на 07:00 24 червня 2020 року
#ООС #операція_ОС #ранкове_зведення

23 червня збройні формування Російської Федерації 4 рази порушили режим припинення вогню.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", поблизу населених пунктів Оріхове та Луганське ворог обстрілював українських захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", неподалік Павлополя противник застосував ручні протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю, а біля Водяного агресор здійсни обстріл з автоматичних станкових гранатометів.

Втрат серед наших захисників внаслідок ворожих обстрілів не було.

Для придушення вогневих засобів противника наші воїни оперативно застосували штатне озброєння та чітко дали зрозуміти окупантам, що їхня злочинна діяльність не залишиться безкарною. Після чого загарбники припинили свою активність.

Від початку поточної доби зафіксовано 3 випадки порушення режиму припинення вогню.

Російські збройні формування у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" відкривали вогонь з мінометів калібру 82 мм, станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів по оборонних укріпленнях наших захисників на підступах до Широкиного. Також під прицілом з гранатометів різних систем та стрілецької зброї опинилися околиці Старогнатівки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" загарбники здійснили обстріл гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї на підступах до Хутору Вільний.
Такі підступні дії агресора без відповіді не залишилися – вогнем зі штатного озброєння по позиціях загарбників українські підрозділи рішуче подавили активність противника.

За поточну добу втрат у лавах Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів немає.

Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою.

Слава Україні!

На изображении может находиться: один или несколько человек и текст