Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


28.03.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

Реванш регіоналів: політолог прокоментував призначення Шкарлета в.о.міністра освіти (https://www.5.ua/)

10:10 26-06-2020

На думку експерта, Шкарлет вестиме таку ж антиукраїнську політику, як і влада президента-втікача Януковича


Редакционная строка

26.06.2020

Міносвіти

Призначення Сергія Шкарлета на посаду чільника міністра освіти – це черговий реванш режиму часів "Партії регіонів", який демонструє чинна влада. Про це в коментарі "5 каналу" розповів політолог та кандидат історичних наук Чернівецького університету імені Федьковича Сергій Добржанський.

 

 

 

 

 

На думку експерта, Шкарлет вестиме таку ж антиукраїнську політику, як і влада президента-втікача Януковича, а також буде легко контрольований Зеленським.

"Багато виникає питань щодо його минулого політичного, це прив'язка до "Партії регіонів", і його ці історії з плагіатом, які не дають впевненості того, що міністр з такою репутацію буде відстоювати доброчесність. Або він буде легко контрольований і не буде пхати свою політику. Друге питання – згадуються слова Арахамії, що нові обличчя не справилися, потрібні люди з досвідом. Я так розумію, що така людина з досвідом знайшлася і саме на напрямок освіти", – пояснив Сергій Добржанський.

,

Нагадуємо, учора Шмигаль повідомив, що Кабмін призначив Сергія Шкарлета заступником міністра освіти і виконувачем обов'язків міністра.

Як відомо, у 2013 році наказом Януковича Шкарлета призначили до складу Комітету з Державної премії України в галузі освіти, за міністра Табачника був членом акредитаційної комісії. Крім того, у наукових роботах Шкарлета виявлено великі обсяги плагіату