Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


19.04.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

Зеленський повідомив, які сфери в Україні потребують реформ в першу чергу ( https://aspi.com.ua)

10:06 01-07-2020


Редакционная строка

01.07.2020

 

последние новости в Украине останні новини в Україні

 

 

Президент України Володимир Зеленський заявив, що про реформи в країні можна буде говорити тільки після їх результату. За його словами, доцільність реформування полягає в поліпшення якості життя в Україні.

Про це Зеленський повідомив на засіданні Національної ради реформ за участю керівництва Кабінету Міністрів і Верховної Ради України, повідомив 30 Червня Офіс президента. "Будь-яка реформа — це, перш за все, результат. Коли ти йдеш вулицею й відчуваєш себе в безпеці. Коли ти приходиш додому, а в кишені є гроші, тобто ти заробляєш. Тому для мене реформи — це можливість", - зазначив президент.

Зеленський зазначив, що в Україні є запит на справедливість і безпеку. У зв'язку з цим Зеленський підкреслив важливість судової реформи. Крім того, глава держави зауважив, що в Україні "критично важливо зробити ефективною систему охорони здоров'я".

На засіданні були згадані й реформування податкової системи, а також прискорення приватизації. "Реформи — це ще й про відповідальність. Хтось повинен нести відповідальність і давати результат", – заявив Володимир Зеленський.

Раніше, Володимир Зеленський опублікував відео з головними подіями, які були відзначені в президентській поїздці по Херсонській області. Також ASPI news повідомляло, що через стрімке зростання кількості хворих коронавірусною інфекцією Зеленський на традиційну селекторну нараду запросив не тільки чиновників і представників правоохоронних органів, а й керівників обласних державних адміністрацій і міських голів.