Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


19.04.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

Поступки, переговори, дискусії: три варіанти примирення в Донбасі за версією Кравчука (https://zn.ua/)

22:03 08-08-2020

На його думку, жодна зі сторін не повинна ставити ультиматумів.


Редакционная строка

08.08.2020

На його думку, жодна зі сторін не повинна ставити ультиматумів.

 

 
Поступки, переговори, дискусії: три варіанти примирення в Донбасі за версією Кравчука
© wikimedia.org

Голова української делегації в Мінську Леонід Кравчук заявив, що існує три варіанти встановлення миру в Донбасі, один з яких поступки. Про це він сказав в ефірі ObozTV.

Кравчук зазначив, що поступки з боку України повинні бути лише тоді, коли можна буде розраховувати на взаємність іншої сторони.

"Ми бачимо, що це треба зробити шляхом переговорів - раз, шляхом дискусій - два, шляхом компромісів - три. І шляхом відповідних поступок", - сказав Кравчук.

На його думку, жодна зі сторін не повинна ставити ультиматумів.

"Українська сторона готова запропонувати і вимагати, щоб підписи, які були поставлені, поважалися - і нами, і тими людьми, які підпорядковані в тих регіонах певним структурам. Щоб ми справді не на словах, а на ділі почали перемир'я всерйоз і надовго", - повідомив Кравчук.

 

Читайте також: Офіс генпрокурора відкрив понад 100 справ через участь іноземних найманців в збройному конфлікті в Донбасі

 

Раніше  радник президента України з економічних питань Олег Устенко заявив, що для відновлення окупованій Росією частини Донбасу потрібно близько $ 10 мільярдів, що приблизно становить 5-7% ВВП України.

Нагадаємо,  віцепрем'єр-міністр України - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков заявив, що Україна працює над розробкою амбітної економічної стратегії для Донбасу. За його словами, дорожню карту стратегії Кабінету міністрів можуть представити вже в вересні.

ПО МАТЕРIАЛАМ: ZN.UA / STROYMART.COM.UA