Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


19.04.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

Зеленський наклав санкції на депутата Козака. Йому належать телеканали Newsone, 112 та Zik (https://gazeta.ua/)

23:14 02-02-2021


Редакционная строка

02.02.2021

 

 

Зеленський наклав санкції на депутата Козака. Йому належать телеканали Newsone, 112 та Zik
Зеленський ввів у дію рішення РНБО накласти санкції на Козака. Фото: Znaj.ua

 

Президент Володимир Зеленський наклав санкції на депутата Верховної Ради від "Опозиційної платформи - За життя" Тараса Козака терміном на 5 років.

Вони передбачають блокування активів, обмеження торговельних операцій, припинення транзиту ресурсів, польотів та перевезень територією України, запобігання виведенню капіталів за межі країни, зупинення виконання фінансових зобов'язань, ліцензій та інших дозволів, наявність яких є умовою для здійснення певного виду діяльності, повідомляє Офіс президента.

Санкції передбачають заборону вчинення угод щодо цінних паперів, припинення видачі дозволівна ввезення в Україну чи вивезення валютних цінностей та обмеження видачі готівки за платіжними картками, емітованими іноземцями

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Радник Єрмака прокоментував діяльність телеканалів Медведчука

На 5 років також наклали санкції на канали "112-Україна", NewsOne, ZIK – "Новий формат", "Аріадна ТВ", "ТВ Вибір", "Партнер ТВ" та "Лідер ТВ", "Телерадіокомпанія"112-ТВ", "Новини 24 години", "Нові комунікації". Вони передбачають заборону користування радіочастотами України та припинення транслювання програм.

Холдинг "Новини" об'єднує телеканали "112 Україна", NewsOne і ZIK, що формально належить бізнесменові, нардепу від партії "Опозиційна платформа - За життя" Тарасові Козаку. Реальний контроль над медіаресурсом приписують голові політради цієї партії, нардепу Вікторові Медведчуку.

Згідно з моніторингом, проведеним виданням "Детектор медіа", на телеканалах холдингу "Новини" - "112 Україна", NewsOne і ZIK - найчастіше поширюються меседжі, співзвучні з російською пропагандою, фіксуються порушення журналістських стандартів, просування інтересів Кремля й "Опозиційної платформи", виправдання російської агресії.